streetmap Nederland 12b20
[Start] [Omhoog]

Weer en nieuws

Kaarten-overzicht

Voorbeeld kaart

Meer info

Wat doet het ?

Techn.data

 ? zelf ?
installerenDownload  kaarten Seaclear

Download kaarten
OpenCPN

Kant-en-klaar

Project
 info en aanmelden

Antwoord op vragen

Hulppro-
gramma's


Partners

Reisplan

Donaties
  (volgt)

Piraterij melden
  (volgt)

 

 

REISPLANNING: Deze handige hulpprogramma's van onze partners helpen u op weg.
Onderstaand venster geeft u de mogelijkheid kaarten van de gehele wereld te bekijken, in te zoomen en informatie op te vragen over de locatie van bijvoorbeeld jachthavens (klik onder de kaart op "grotere kaart bekijken" en tik de naam van de jachthaven, evt met plaatsnaam in het zoekvenster). Maar ook kunt u hier zo snel een dokter, tandarts, drogist of ALDI vinden.

De mogelijkheden van zoeken zijn zeer groot, dus experimenteer om het voor uw doeleinden geschikt te maken. De plaatsen komen ook voor in de Seaclear waterkaartensets en met behulp van dit scherm kunt u uw landtocht uitbreiden tot ver over de grenzen van de water navigatiekaart. Veel plezier met het gebruik van dit hulpprogramma.


Grotere kaart bekijken

Als dit programma u is bevallen en het wilt blijven gebruiken, verzoeken wij u dit altijd via deze website te willen doen.
Het brengt voor u geen kosten mee en toch sponsort u alleen al door het feit dat u onze website gebruikt reeds indirect onze activiteit. Al deze kleine stukjes maken het ons dan mogelijk u goede en (vrijwel) gratis navigatie te blijven aanbieden.

 

Hieronder:
Ook TomTom is één van onze partners en biedt hieronder o.a. het gebruik van een handige routeplanner en zoekmogelijkheden naar alles en iedereen in uw directe omgeving of waar ook in Europa. Probeer het hier gratis uit (klik op onderstaande link):

Bent u niet op het water maar op de weg? Klik hier om de TomTom routeplanner te gebruiken, of om de dichtstbijzijnde bakker of fietsverhuur te vinden. Heeft u nog geen TomTom? Klik dan hieronder om naar de aanbiedingen te gaan en profiteer direct! Voor iedereen die ooit met de boot in Zeeland was een begrip: ROOMPOT JACHTHAVEN!! Bekijk ook eens de andere (209!) ROOMPOT parken. Altijd een goede bestemming!!

Klik op bovenstaande afbeelding om naar het kaartenoverzicht te gaan.


Klik hier om naar het overzicht "Overzeilers" te gaan.

ONZE PARTNERS:
www.b-bit.nl/navigatie.htm
verzorgt ook de uitlevering van onze kant-en-klare DVD's met kaarten & programma's

TomTom levert aantrekkelijk geprijsde TomTom's voor op de weg en veel accessoires
klik hier

Roompot Jachthavens en parken. Altijd de beste bestemming! Klik hier.