OpenCPN
[Start] [Download info OpenCPN]

Weer en nieuws

Kaarten-overzicht

Voorbeeld kaart

Meer info

Wat doet het ?

Techn.data

 ? zelf ?
installeren


Aanmelden voor gratis  download =BUITEN DIENST

Download  kaarten Seaclear

Download kaarten
OpenCPN

Kant-en-klaar

Project
 info en aanmelden

Antwoord op vragen

Hulppro-
gramma's


Partners

Reisplan

Donaties
  (volgt)

Piraterij melden
  (volgt)

 

 

[Start] [Download info OpenCPN]

Deze website is gestart op 6-3-2012.
De eigen Nederlandse website van OPENCPN gaat binnenkort van start en is nu al te bereiken onder: www.opencpn.nl. In de tussentijd kunt u hier het programma en kaarten downloaden. Bepaalde kaarten van Seaclear zijn tevens geschikt voor OPENCPN. Het zijn beide programma's die u "stand-alone", dus zonder dat een internet verbinding nodig is, kunt gebruiken!

    DE TELEFONISCHE DOWNLOADFUNCTIE IS HELAAS BUITEN WERKING. VOOREERST IS NIET TE OVERZIEN WANNEER DEZE SERVICE WEER IN WERKING KAN WORDEN GESTELD.

DE KAARTEN EN HET PROGRAMMA KUNNEN W»L COMPLEET VOORGEŌNSTALLEERD OP DVD  OF USB-STICK - tegen een laag tarief - WORDEN BESTELD BIJ ONZE PARTNER:  http://shop.b-bit.nl

ONDERSTAANDE TEKST EN VERVOLGPAGINA'S ZIJN DUS UITSLUITEND INFORMATIEF, MAAR WERKEN - ALTHANS VOORLOPIG - NIET MEER !!


U kunt vanaf heden hier het bekende navigatieprogramma OpenCPN downloaden met volledig legale digitale kaartensets van alle belangrijke binnenwater vaarwateren van geheel Nederland. De komende weken/maanden  zullen ook de binnenwateren worden opgenomen van Duitsland en BelgiŽ.

Zowel het navigatieprogramma als de kaartensets zijn zo goed als gratis - u betaalt alleen telefoonkosten..

Voor de watersporter zijn tevens een aantal zeer handige tools beschikbaar, zoals o.a. een overzicht van de bedieningstijden van bruggen en sluizen, een getijdenprogramma met getijden van de gehele wereld, aanbevolen vertrektijden per gekozen bestemming uit havens aan getijde en stromend water, enz.

Het programma en de kaarten zijn gratis en toch volledig legaal en onbeperkt te gebruiken. De enige kosten zijn de telefoonkosten (Ä 1.30 per gesprek) om de toegangscodes tot de downloadpagina's op te vragen, verder zijn het programma en de kaarten gratis.

Ga naar de pagina: Download info OpenCPN  voor informatie over het downloaden van OpenCpn en de kaartensets. De allernieuwste kaarten (maart 2016) kunt u bestellen via onze partner:  http://shop.b-bit.nl  - ga daar naar Navigatieprogramma's)

P.S.

Zelfs al u reeds een compleet navigatieprogramma bezit met alle mogelijkheden van OpenCPN of Seaclear, nl.: stuurautomaat en andere boordapparatuur koppelen en AIS weergeven, dan kunt u toch voordeel hebben van deze website door de vele handige programma's en overzichten die u snel en eenvoudig kunt downloaden.

Deze website zal namelijk tevens worden gevuld met een overvloed aan handige programma's en tools voor onderweg op het water, maar zeker ook het land.
Een voorbeeld hiervan treft u aan de "Voorbeeldkaart"-pagina gekoppelde pagina: "Streetmap Nederland". Hiermee heeft u een schat aan (land)kaarten en informatie direct binnen bereik. U kunt - waar ook ter wereld - jachthavens zoeken en laten tonen op de kaart, maar ook het adres en de locatie opvragen van een apotheek, dokter of supermarkt in Hoorn, of Enkhuizen .. of waar dan ook.

Ook treft u binnenkort een compleet Officepakket aan met alle mogelijkheden van tekstbewerking, spreadsheets, databases, presentaties, tekenprogramma en het mooie is: ....  dit programma gaat net zo makkelijk om met Wordt en Excel bestanden als Word en Excel zelf en .... het is nog gratis ook!

Volg de website voor meer nieuws, meer kaarten, meer handige programma's en dit allemaal voor de kosten van een telefoongesprek!

 

 

 

 

 

[Start] [Download info OpenCPN]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klik op bovenstaande afbeelding om naar het kaartenoverzicht te gaan.


Klik hier om naar het overzicht "Overzeilers" te gaan.

ONZE PARTNERS:
http://shop.b-bit.nl
verzorgt ook de uitlevering van onze kant-en-klare DVD's met kaarten & programma's

Roompot Jachthavens en parken. Altijd de beste bestemming! Klik hier.